Stroopkriekstraat 16 6515CP Nijmegen
+31627072452
info@eindeloosbewustzijn.nl

Zakelijk

De wereld verandert in een razend tempo. Dit uit zich op verschillende manieren. We zien dat organisaties voor twee belangrijke uitdagingen staan. Enerzijds worden er nieuwe competenties gevraagd van alle leden van de organisatie. Het World Economic Forum heeft onderzoek gedaan bij de grootste bedrijven over de hele wereld en hen gevraagd naar competenties voor de leden van hun organisatie. In het overzicht hieronder is een duidelijke verschuiving zichtbaar.

Anderzijds zien we dat medewerkers binnen organisaties moeite hebben in te spelen op deze veranderingen en de verwachtingen die aan ze word gesteld. Velen hebben te kampen met stress, hebben moeite met de hoge werkdruk en kunnen daardoor niet optimaal presteren. Steeds meer mensen krijgen last van Burn-out verschijnselen ten gevolge van stress. Volgens onderzoek van TNO is eenderde tot de helft van het ziekteverzuim stress gerelateerd.

Herkent u dit binnen uw organisatie?

Heeft u onderneming te kampen met een hoog ziekteverzuim?  Ziet u dat uw werknemers last hebben met stress? Tegen burn-out aan hikken of er zelfs al midden in zitten? Zou u graag zien dat uw medewerkers duurzamer inzetbaar zijn, mentaal fitter worden, toegang krijgen tot hun creativiteit, vitaler worden, meer betrokken zijn bij de organisatie en nieuwe competenties ontwikkelen?

Dan bent u bij Eindeloos Bewustzijn op de juiste plek om transformatie in gang te zetten!

Transformatie begint bij bewustwording. Wij bieden hiervoor verschillende trajecten aan: