Deurnestraat 22 6843PR Arnhem
+31627072452
info@eindeloosbewustzijn.nl

Workshop: Yoga, Mindfulness en het Brein op 10 februari 2019

Workshop: Yoga, Mindfulness en het Brein op 10 februari 2019

Bij deze workshop ontdek je:

  • Wat Mindfulness precies is.
  • Waarom Mindfulness bijzonder interessant is voor HSP’ers
  • Wat de overeenkomsten zijn met Yoga.
  • Hoe je Mindfulness kan integreren in je dagelijks leven.
  • Wat de hedendaagse hersenwetenschap te vertellen heeft over de invloed van Yoga en Mindfulness op je hersenen en zenuwstelsel.
  • Hoe je stress herkent, wat het precies is en hoe je hoe je je stress-systeem kunt managen.
  • Wat Emotionele Intelligentie is en waarom het van belang is.

Tijdens de workshop wordt theorie afgewisseld met praktische oefeningen. Na afloop ben je niet alleen theoretisch bij, maar heb je onder andere ook tools in handen gekregen om je stress systeem te managen.

Deze workshop is een introductie op de 6 weekse MBE meditatie training die 3 maart 2019 van start gaat. MBE staat voor Mindfulness, Brain & Emotional Intelligence. De training is een combinatie van Mindfulness, hersenwetenschap en Emotionele Intelligentie.

Waar komt MBE vandaan en wat heb je er aan?

MBE, is een nieuwe stroming in de mindfulness wereld. Het is een programma dat door Google ontwikkeld is in samenwerking met universiteiten, mindfulness- en emotionele intelligentie specialisten. Het is een optimalisatie programma waardoor je de beste versie van je zelf kunt zijn.

Als je geïnteresseerd bent in hoe je je leven kunt optimaliseren, je emoties en stress beter kunt leren managen door zelfbewuster te zijn, meer veerkracht kunt ontwikkelen, je empathische vermogen en communicatieve skills tot een hoger plan kunt brengen, dan is de 6 weekse MBE training echt iets voor jou.

Deelname aan de workshop verplicht je tot niets, maar mocht je je opgeven voor de 6 weeks MBE-meditatie training krijg je de investering van de workshop terug!

Voor meer informatie kun je me een e-mail, WhatsApp of Facebook bericht sturen en je mag me natuurlijk ook gewoon bellen. (06-27072452)

Datum: zondag 10 februari om 13:30 uur
Duur: 2,5 uur
Waar: Bhalu, Bloemerstraat 95, 6511 EG Nijmegen
Investering: €20,- of 2 credits als je een account hebt aangemaakt op my.bhalu.nl. Als je geen account hebt of wil aanmaken kan je een email sturen naar Christiaan Roest van Bhalu, dan ontvang je een betaallink per email.

Je bent van harte welkom vanaf 13:15 uur. Dan staat de thee klaar.

Kan je 10 februari niet? Op zondag 17 februari geef ik dezelfde workshop nog een keer.