Deurnestraat 22 6843PR Arnhem
+31627072452
info@eindeloosbewustzijn.nl

Workshop: Yoga Basics op zaterdag 5 oktober 2019

Workshop: Yoga Basics op zaterdag 5 oktober 2019

workshop yoga basics zonnegroet

Yoga Basics workshop: de zonnegroet.

Ben je nieuw in de yoga, of heb je al de nodige ervaring? Dat maakt voor deze workshop niets uit. Er is voor iedereen  wat te halen. Bij deze workshop yoga basics leer je verschillende basishoudingen van de zonnegroet. Het hoe en waarom van iedere houding wordt uitgebreid behandeld. Wat het doel van de houding is, welke spieren stretch je, welke versterk je.

In bijna iedere yogales kom je wel de zonnegroet tegen. De zonnegroet wordt vaak gebruikt als warming-up en gaat vaak in een relatief hoog tempo. Het is een flow van opeenvolgende houdingen op het ritme van de ademhaling.

Tijdens deze workshop gaan we onder andere focussen op de zonnegroet. We gaan deze in slowmotion ontrafelen. Hierdoor kun je meer dan ooit ervaren wat de bedoeling is van iedere houding en voelen wat het met je lijf doet. We gaan ook aandacht besteden aan de ademhaling, met name de Ujjayi ademhalingstechniek (Overwinnaarsademhaling).

Na het volgen van deze workshop weet je alle ins en outs van de zonnegroet en kun je ‘m thuis op een veilige manier oefenen. Je gaat ontdekken dat de zonnegroet niet alleen maar een warming up is, maar een manier is om je geest tot rust te brengen en gefocust te krijgen. Door op een juiste manier gebruikt te maken van de adem tijdens deze relatief korte flow zet je je lijf helemaal aan. Je lichaamsbewustzijn gaat naar een hoger niveau waarmee je je voordeel gaat doen tijdens de yogalessen die je volgt.

Een paar zonnegroeten in de morgen, is een dag zonder zorgen.

Praktische informatie:

Data: zaterdag 5 oktober 13:30 – 16:30 uur
Inschrijven
 kun je via onderstaand formulier. Je ontvangt dan een email ter bevestiging met een betaal link.
De investering bedraagt €30,-
Locatie: Yogastudio Maisha, Vlasstee 4, 6662 DP Elst

 

Graag de workshop en datum van de workshop vermelden in het bericht.