Deurnestraat 22 6843PR Arnhem
+31627072452
info@eindeloosbewustzijn.nl

Workshop: Ademhaling & Pranayama Verdieping op 30 maart 2019

Workshop: Ademhaling & Pranayama Verdieping op 30 maart 2019

Ademhaling in de praktijk.

Heb je al ervaring met ademhalingsoefeningen en wil je je ervaring verdiepen? Of heb je nog helemaal geen idee wat er allemaal met de adem mogelijk is en wil je meteen ervaren? Dan is deze workshop iets voor jou!

Waar bij de Ademhaling en & Pranayama Basics workshop de nadruk vooral op de theorie ligt, is het bij deze verdieping workshop precies andersom. Bij deze workshop ligt de nadruk op de praktijk en gaan we de ademhalingsoefeningen oefenen die bij de basics workshop zijn aangereikt.

We gaan dus vooral ademen. Wederom gaan we aan de slag met eeuwen oude Pranayama ademhalingsoefeningen en met hedendaagse ademhalingstechnieken. Technieken waarbij de nadruk op uitademing ligt en technieken waarbij de nadruk juist op het inademen ligt en technieken om in een staat van flow te komen. Dus weinig praten en vooral ervaren.

Je gaat ervaren hoe het is als je hele lijf ‘aan’ staat en je gaat hoe dan ook een zeer diepe ontspanning ervaren. Een ontspanning die met een innerlijke stilte gepaard gaat waar maar weinigen met jarenlange meditatie ervaring aan kunnen tippen. We sluiten de workshop af op een meditatie op muziek.

Aan het einde is er ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Praktische informatie:

Data: zaterdag 30 maart van 14:00 – 16:00
Inschrijven
 kun je via de agenda op de website van Bhalu of door het sturen van een email aan Christiaan van Bhalu. Je ontvangt dan een email ter bevestiging met een betaal link.
De investering bedraagt €20 of 2 credits als je een account hebt aangemaakt op de website van Bhalu.
Locatie: Bhalu, Bloemerstraat 95, 6511 EG Nijmegen

Kun je 30 maart niet? 4 mei en 1 juni geef ik ik deze zelfde workshop opnieuw.