Deurnestraat 22 6843PR Arnhem
+31627072452
info@eindeloosbewustzijn.nl

Workshop Ademhaling & Pranayama Basics op 21 september 2019

Workshop Ademhaling & Pranayama Basics op 21 september 2019

Ademhaling ademhalingstechnieken stress

Workshop Ademhaling & Pranayama Basics.

Ademhaling? Ademen….dat gaat toch vanzelf? Ja, dat klopt. Maar weet je wat er allemaal tegelijkertijd in je lijf gebeurd? Tijdens deze workshop ademhaling en Pranayama basics leer je met behulp van diverse ademhalingstechnieken het fysiologische aspect van de adem, wat de invloed van de adem is op je zenuwstelsel, je stress systeem, je cardiovasculaire systeem en immuunsysteem.

De adem staat dus niet op zich zelf. Deze werkt in onderlinge afhankelijkheid met verschillende in de regel autonome processen, maar met je aandacht kan je onwijs veel invloed op deze processen uitoefenen.

Je leert door middel van oeroude (Pranayama) en hedendaagse ademhalingstechnieken hoe je je stress systeem kunt managen en tot diepere ontspanning kan komen, maar ook hoe jezelf juist een energie boos kan geven als je je futloos voelt en hoe je jezelf in een staat van flow kan brengen.

Bij deze workshop ademhaling en Pranayama basics wordt theorie afgewisseld met praktische oefeningen. Je gaat na afloop naar huis, met basiskennis en mooie ervaringen waardoor je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.

Nieuwsgierig naar wat er allemaal met je adem mogelijk is? Geef je op dan snel op!

Praktische informatie:

Data: zaterdag 21 september van 13:30 tot 17:00
Inschrijven kun je via onderstaand formulier. Je ontvangt dan een email ter bevestiging met een betaal link.
De investering bedraagt €35,-
Locatie: Yogastudio Maisha, Vlasstee 4, 6662 DP Elst

Graag de workshop en datum van de workshop vermelden in het bericht.