Deurnestraat 22 6843PR Arnhem
+31627072452
info@eindeloosbewustzijn.nl

Workshop Ademhaling & Pranayama Basics op zaterdag 20 april 2019

Workshop Ademhaling & Pranayama Basics op zaterdag 20 april 2019

Workshop Ademhaling & Pranayama Basics

Ademhaling? Dat gaat toch helemaal vanzelf? Ademen, het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar wat gebeurd er tegelijkertijd allemaal in het lichaam en geest?

De adem staat namelijk niet op zich zelf. Deze werkt in onderlinge afhankelijkheid met o.a. je zenuwstelsel, je stress-systeem, je cardiovasculaire systeem  en immuunsysteem. Dit zijn in de regel autonome processen, maar met je aandacht kan je veel invloed op deze processen uitoefenen.

De manier waarop je ademt heeft ongekende invloed op hoe je je voelt en hoe je het leven ervaart. Voor de meesten van ons geld dat we ons te weinig bewust zijn van onze manier van ademen. Doorgaans ademen we meer dan nodig, met als gevolg dat we vaak kampen met onnodige fysieke en mentale ongemakken.

In het oosten maken ze al eeuwen gebruik van die wijsheid. Zowel in de yoga als het Boeddhisme wordt er met de adem gewerkt om de staat van bewustzijn te veranderen.

Met behulp van ademhalingstechnieken kun je tot diepe ontspanning komen, jezelf een energieboost geven, of in een staat van flow brengen en jezelf zelfs van fysieke en emotionele blokkades bevrijden.

Bij deze workshop wordt theorie afgewisseld met praktische oefeningen. Je gaat na afloop naar huis, met basiskennis en mooie ervaringen waardoor je het geleerde direct in de praktijk kunt brengen.

Nieuwsgierig naar wat er allemaal met je ademhaling mogelijk is? Kom dan naar deze workshop Ademhaling & Pranayama Basics

Praktische informatie:

Data: zaterdag 20 april van 14:00 tot 16:30
Opgeven doe je door het invullen van onderstaand formulier.
De investering bedraagt €25,- Je mag op de dag zelf contact of met de pin betalen.
Locatie: Sportcentrum Waalsport op de Oude Groenestraat 6a, 6678 MB Oosterhout

 

Graag de workshop en datum van de workshop vermelden in het bericht.