Deurnestraat 22 6843PR Arnhem
+31627072452
info@eindeloosbewustzijn.nl

Wie zijn wij?

Over Eindeloos Bewustzijn

De coach/trainer:

Mijn naam is Fons Aranda. Oprichter en eigenaar van Eindeloos Bewustzijn. Momenteel ben ik werkzaam als (wandel) coach, trainer, MindfulRun en MindfulWalk instructeur en yoga leraar.

Ik ben ruim 20 jaar werkzaam geweest in de techniek. Ondanks mijn interesse in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit liep ik in 2009 goed vast. Ik werd me pijnlijk bewust dat ik volledig op de automatische piloot leefde en mijn geluk alsmaar buiten mezelf aan het zoeken was. 

Ik had veel kennis opgedaan, maar paste het niet toe. Het zat allemaal in mijn bomvolle hoofd. Door die opgedane kennis besefte ik wel dat alles wat ik tot nu toe had gedaan me precies hier had gebracht. En hier was een zware depressie. Ik was bereid alles los te laten en weer opnieuw te gaan kijken.

Misschien moest ik het wiel niet zelf willen uitvinden maar me verbinden met een leraar. Iemand die een voorbeeld voor me kon zijn. Die niet alleen de kennis had, maar het ook belichaamde. Ik vond die leraar bij het Tibetaans Boeddhistisch studie en meditatiecentrum Jewel Heart in Nijmegen. Zijn naam was Gelek Rimpoche. Een authentieke Tibetaanse leraar. Ik kwam thuis. Hè hè.

Bij Jewel Heart begon ik weer bij het begin. Ik volg sindsdien onafgebroken cursussen en (les) retraites. De meditaties brachten de informatie van het hoofd naar het hart en zorgde voor innerlijke rust.

De positieve weerslag die deze studies en beoefeningen hadden op mijn persoonlijke ontwikkeling, gezin en professionele leven hebben mij geïnspireerd opgedane kennis en inzichten te delen.

Door het volgen van diverse trainer en coaching opleidingen, heb ik geleerd mijn eigen ervaring, de op oosterse wijsheid gebaseerde kennis en inzichten op een persoonlijke en authentieke manier te delen met anderen, ontdaan van alle religieuze franje.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VVM (Vereniging Voor Mindfulness) en ben als trainer gecertificeerd.

Ons Team

Eindeloos Bewustzijn is een netwerk van ervaren zelfstandigwerkende professionals.

Omdat niets in deze wereld op zichzelf, maar juist in onderlinge afhankelijkheid bestaat, bundelt Eindeloos Bewustzijn zijn krachten met gelijkgestemde ondernemers.

Marion Riteco

Bedrijfskundige, Coach, Trainer

Mark van Beek

Coach, Trainer en ACT Therapeut.

Lies Wouters

Arbeids- en organisatiepsycholoog, Adviseur, Trainer, Teamcoach