Deurnestraat 22 6843PR Arnhem
+31627072452
info@eindeloosbewustzijn.nl

MindfulRun & MindfulWalk for Business

MindfulRun en MindfulWalk cursussen voor bedrijven.

MindfulRun en MindfulWalk cursussen zijn zeer geschikte programma’s voor bedrijven die vitaliteit en duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers hoog in het vaandel hebben staan. Een interventie die snel en gemakkelijk te realiseren is en  zowel mentaal als fysiek veel gezondheidswinst op kan leveren.

De cursussen van MindfulRun hebben als doel om jou beter laten te ademen, zodat je gemakkelijker en beter leert lopen. Met als uiteindelijk het belangrijkste resultaat: “MEER ENERGIE”. Daarnaast ervaren deelnemers na deelname aan een MindfulRun of Walk cursus minder stress, meer innerlijke rust, meer creativiteit en meer focus.

Wil je graag in groepsverband leren hoe je mindful kunt hardlopen, dan is de 5-weekse Mindful Run cursus geschikt voor jou. De cursus is geschikt voor iedere hardloper. De cursus is zo opgezet dat zowel de gevorderde als de beginnende hardloper kan meedoen. Het mooie van de cursus is dat je de mindfulness en ademhalingstechnieken niet alleen tijdens het hardlopen toepast, maar in je hele leven. Hierdoor krijg je meer energie en minder stress, ook als je niet aan het hardlopen bent.
Wil jij liever wandelen? Dan is de MindfulWalk cursus een zeer geschikt alternatief.

Het Resultaat van het deelnemen aan een MindfulRun of MindfulWalk cursus:

☑  Medewerkers krijgen een positieve boost en worden zich ervan bewust hoe mentaal en fysiek fit ze zijn.
☑  Medewerkers krijgen inzicht in hun manier van ademen en denken.

Technieken van de MindfulRun-methode hebben een positief effect op het reduceren van werkstress. Niet zweverig maar met beide benen op de grond!

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via het formulier onderaan deze pagina.