fbpx
Stroopkriekstraat 16 6515CP Nijmegen
+31627072452
info@eindeloosbewustzijn.nl

Introductie workshop MBE op 24 mei 2018 bij Jewel Heart

Introductie workshop MBE op 24 mei 2018 bij Jewel Heart

MBE staat voor Mindfulness based Emotional Intelligence. Dit is een introductie workshop op de 6 weekse MBE meditatie training die 31 mei van start gaat. De training is een combinatie van mindfulness, hersenwetenschap en emotionele intelligentie.

MBE, is een nieuwe stroming in de mindfulness wereld. Het is een programma dat door Google ontwikkeld is in samenwerking met universiteiten, mindfulness- en emotionele intelligentie specialisten. Het is een optimalisatie programma: De beste versie van je zelf worden.

  • Wil je weten wat mindfulness is?
  • Wil je weten wat de hedendaagse hersenwetenschap te vertellen heeft over de invloed van mindfulness op je hersenen en zenuwstelsel?
  • Heb je last van stress? Wil je weten wat het is en leren hoe je je stress-systeem kunt managen?
  • Wil je ervaren aan de hand van praktische oefeningen wat mindfulness is?
  • Hoe je mindfulness kan integreren in je dagelijks leven?
  • Wil je weten wat emotionele intelligentie is en waarom het van belang is?

Ben je geïnteresseerd in hoe je je leven kunt optimaliseren, jezelf beter kunt managen door zelfbewuster te zijn? Hoe je stress beter kunt herkennen en reguleren? Deze workshop zal je daar meer inzicht in geven en tevens laten zien hoe je brein functioneert, hoe emoties ontstaan en hoe je daar invloed op uit kunt oefenen en meer kunt genieten van je leven.

Bij deze workshop wordt theorie afgewisseld met praktische oefeningen zodat je kunt ervaren wat MBE te bieden heeft. Na afloop ben je niet alleen theoretisch bij, maar heb je o.a. ook tools in handen gekregen om je stress systeem te managen.

Nieuwsgierig? Voor meer informatie of opgave voor de introductie workshop kun je me een e-mail, WhatsApp of Facebook bericht sturen en je mag me natuurlijk ook gewoon bellen.

Datum: 24 mei om 19:00uur
Duur: 3 uur
Waar: Jewel Heart, Hatertseveldweg 284, 6532 XX Nijmegen
Kosten: €20,- pp

Aanmelden graag via email.

Je bent van harte welkom vanaf 18:45uur. Dan staat de koffie en thee klaar.

Hartelijke groet,

Fons Aranda
06-27072452
fons@eindeloosbewustzijn.nl