fbpx
Stroopkriekstraat 16 6515CP Nijmegen
+31627072452
info@eindeloosbewustzijn.nl

Introductie workshop MBE 19 mei 2018 bij Bhalu

Introductie workshop MBE 19 mei 2018 bij Bhalu

Op 19 mei geef ik een introductie workshop MBE bij Bhalu in Nijmegen.
MBE staat voor Mindfulness based Emotional Intelligence. Het is een introductie workshop op de 6 weekse MBE meditatie training die 31 mei van start gaat. De training is een combinatie van mindfulness, hersenwetenschap en emotionele intelligentie.

  • Wil je weten wat mindfulness is?
  • Wil je weten wat de hedendaagse hersenwetenschap te vertellen heeft over de invloed van mindfulness op je hersenen en zenuwstelsel?
  • Wil je ervaren aan de hand van praktische oefeningen wat mindfulness is?
  • Hoe je mindfulness kan integreren in je dagelijks leven?
  • Wil je weten wat emotionele intelligentie is en waarom het van belang is?
  • Heb je last van stress? Wil je weten wat het is en leren hoe je je stress-systeem kunt managen?

MBE, is een nieuwe stroming in de mindfulness wereld. Het is een programma dat door Google ontwikkeld is in samenwerking met universiteiten, mindfulness- en emotionele intelligentie specialisten. Het is een optimalisatie programma: De beste versie van je zelf worden.

Tijdens deze introductie workshop ontdek je dat MBE meer is dan een methodiek om te ontspannen en tot rust te komen. MBE is een methodiek die je inzicht geeft in hoe en waarom je functioneert zoals je functioneert, waardoor je de teugels weer in handen krijgt en zelf weer richting kunt geven aan je leven.

Bij deze workshop wordt theorie afgewisseld met praktische oefeningen zodat je kunt ervaren wat MBE te bieden heeft. Na afloop ben je niet alleen theoretisch bij, maar heb je o.a. ook tools in handen gekregen om je stress systeem te managen.

Voor meer informatie kun je me een email sturen of appen en bellen op 06-27072452
Opgave voor deze workshop geschied via de website van Bhalu.

Hartelijke groet,
Fons