Deurnestraat 22 6843PR Arnhem
+31627072452
info@eindeloosbewustzijn.nl

Coaching

Coaching bij Eindeloos Bewustzijn.

Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd gekregen hebt.

Zit je vast in een patroon? Zie je door de bomen het bos niet meer? Heel herkenbaar.

Op een gegeven moment denk je: Waarom overkomt mij dit toch weer? Je besluit het anders te doen. En toch.... Weer lijkt de uitkomst op de vorige. Dat overkomt ons allemaal. Sommige patronen zijn hardnekkiger dan anderen. In de loop van ons leven wordt onze persoonlijkheid en identiteit gevormd. Deze persoonlijkheid bestaat uit patronen: gedachten, gedrag, handelingen. We zijn nou eenmaal zo. Dit is wie ik ben, denken we dan.

In het coaching traject met mij kom je erachter dat je veel meer bent dan dat. Meer dan een set van patronen. Waardoor je jezelf opnieuw kunt leren zien. Waardoor je werkelijk nieuwe wegen vindt. Waardoor je een andere uitkomst krijgt. Dit is de stap die je nodig hebt om je dromen om te zetten naar de werkelijkheid.

Tijdens de intake bepaal jij de doelen van onze gezamenlijke ontdekkingsreis. Jij geeft richting, ik ondersteun je in je zoektocht.
Wil jij de teugels van je leven weer in handen krijgen en in balans komen? Neem via onderstaand formulier contact met me op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Het intake gesprek is gratis. Ons uurtarief is 75,- incl. BTW.

Klik hier om te kijken of je coaching kosten kunnen worden vergoed.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een intake gesprek via onderstaand contact formulier.