Stroopkriekstraat 16 6515CP Nijmegen
+31627072452
info@eindeloosbewustzijn.nl

Coaching

Coaching

Als je blijft doen wat je altijd gedaan hebt, krijg je wat je altijd gekregen hebt.

Zit je vast in een patroon? Zie je door de bomen het bos niet meer? Heel herkenbaar.

Op een gegeven moment denk je: Waarom overkomt mij dit toch weer? Je besluit het anders te doen. En toch.... Weer lijkt de uitkomst op de vorige. Dat overkomt ons allemaal. Sommige patronen zijn hardnekkiger dan anderen. In de loop van ons leven wordt onze persoonlijkheid en identiteit gevormd. Deze persoonlijkheid bestaat uit patronen: gedachten, gedrag, handelingen. We zijn nou eenmaal zo. Dit is wie ik ben, denken we dan.

In coachingstraject met mij kom je erachter dat je veel meer bent dan dat. Meer dan een set van patronen. Waardoor je jezelf opnieuw kunt leren zien. Waardoor je werkelijk nieuwe wegen vindt. Waardoor je een andere uitkomst krijgt. Dit is de stap die je nodig hebt om je dromen om te zetten naar de werkelijkheid.

Tijdens de intake bepaal jij de doelen van onze gezamenlijke ontdekkingsreis. Jij geeft richting, ik ondersteun je in je zoektocht.
Wil jij de teugels van je leven weer in handen krijgen en in balans komen? Neem via onderstaand formulier contact met me op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Klik hier om te kijken of je coachings kosten kunnen worden vergoed.

 

Wandel Coaching

Wandel coaching is bewegen en coaching in de buitenlucht.

Werken aan uw vitaliteit door lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht.

Stap voor stap werken wij samen aan uw fysieke, mentale en emotionele herstel en daarna bouwt u uw eigen kracht op.

We dragen graag bij aan het creëren van innerlijke rust en ontspanning. Uit het hoofd, in het lijf, in verbinding met jezelf en anderen. Zodat je weer vitaal en met focus en creativiteit de uitdagingen in het leven aan kunt gaan.

Een wandelcoachingstraject bestaat uit 5 sessie's van 2 uur plus één terugkom sessie na 2 maanden. Voorafgaand aan het coachingstraject vindt een kennismakingsgesprek plaats om te zien of er een klik is. Dit gesprek is altijd gratis.

Wat levert dit wandelcoachtraject op:

  • Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.
  • Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans. 
  • Gezonde ademhaling en een ontspannen lichaamshouding 
  • De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.

Elk traject start met een vrijblijvende, gratis intake om kennis te maken en jouw coachvraag duidelijk te krijgen. Aan het eind van het intakegesprek is jouw coachvraag helder. In de daaropvolgende coachgesprekken gaan we daarmee aan de slag. Op basis van de intake wordt een passende offerte gemaakt.

U kiest voor Wandelcoaching bij Eindeloos Bewustzijn omdat:

  • Onze aanpak is direct, duidelijk en actief
  • Professionele begeleiding van een ervaren gecertificeerd wandelcoach volgens de MindfulRun-Methode
  • Vervolg programma's: Deelnemers kunnen na het coachings- traject deelnemen aan bijvoorbeeld een MBE, of verbindende communicatie cursus. 

Klik hier om te kijken of je coachings kosten kunnen worden vergoed.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een intake gesprek via onderstaand contact formulier.