Heb je last van stress? Onrust, pieker gedachten?  Heb je moeite je emoties onder controle te houden? Ben je aan het overleven in plaats van te leven en ervan te genieten?

Heb je regelmatig het gevoel dat het je allemaal teveel wordt? Ervaar je veel spanning?

Dat is helemaal niet raar.

Volgens onderzoek ervaart 88% van de Nederlanders stress, 1 op de 7 Nederlanders krijgt een burn-out. Hoe komt dat? Tijden veranderen razendsnel. Volgens de hedendaagse wetenschap krijgt de moderne mens momenteel in één week tijd evenveel prikkels te verwerken als een mens 150 jaar geleden in een heel mensenleven te verwerken had. Ons brein kan het simpelweg niet aan. We worden overprikkeld waardoor ons stress systeem  overuren maakt. De balans tussen inspanning en ontspanning is vaak ver te zoeken.

Gelukkig zijn er oplossingen!

Eindeloosbewustzijn bied mindfulness-meditatie, yoga en (wandel) coaching aan voor particulieren. Het zijn bewezen methoden die in de eerste plaats ontspanning brengen.
En dat alleen al is fijn, maar het levert je nog veel meer op. Vooral inzicht. Inzicht in jezelf, inzicht in onbewuste patronen die telkens weer voor dezelfde ervaringen zorgen. Inzicht in het verband tussen gedachten, emoties en gedrag.